Hrnečku pař!

Čtvrtek 1.4.
Přináším fotky ze včerejší akce konané v H-klubu.
Akce začala promítáním alternativních animovaných filmů z produkce studentů vysokých škol. Následovalo trio Šumperských písničkářů v sestavě Petr Juřička + Kaya Cvrk + Vojta Kroupa, kteří na akci rovnou i pokřtili CD pojmenované "Tekuté album", které ten den "vylisovali" a pokreslili.
Dále zde představil své umění písničkář Tomáš Reiner, následovaný skupinou básnířů. Kulturním program pokračoval pod vedením britského písničkáře Darrena Evena za hoslouvého doprovodu. Jak se večer blížil půlnoci, rytmy se začali zjednušovat, ne však ztrácet na půvabu, když zazněly africké bubny v podání Drum Orchestra. Celý večer zakončila jazzová skupina Simple Pleasures.
Kdo se na "háčku" zastavil si večer jistě užil, a snad si užije i fotky :)

Více informací o 12. ročníku Hrnečku pař! najdete na oficiálních stránkách akce :)


Celé čtvrteční album

Sobota 3.4.
Sobota - první pařící den.
Začátku štěstí nepřálo, skupina Flower Power účast zrušila ze zdravotních důvodů, zastoupili ji chlapci s troškou punku. U punku s troškou popu zůstala i kapela The Idiots, která začala večer pomaloučku ale jistě rozjíždět. Idioty vystřídali ostřílení Two men, kteří sice už hudbu nemilují, ale na jejich výkonu to znát nebylo a dokázali publikum dostat do varu.Štafetu přebrali Genius mess poets, kteří nás naladili na vlnu indie-rock'n'roll. Přitvrzovat se nepřestalo ani po jejich skončení, kdy nastoupila skupina Tainted s crossover metalem a publikum dostali doslova do varu, večer ale ještě nekončil a celý večer zakončila kapela Mad God jejich trash metalem ... doufám, že se fotky budou líbit a snad zachycují přesně tu atmosféru co na háčku panovala.


Celé sobotní album

Neděle 4.4.

Neděle představovala druhý pařební den, kterým měl celý festival skončit. Jako první vystoupila kapela Secondhand Husbad, kterou mám osobně velmi rád, a na jejich vystoupení jsem se těšil. Kluci zahráli super songy z vlastní produkce, ale čas byl neúprosný a hodinka, po kterou měli hrát uběhla až příliš rychle.
Po sekáčích přišla na řadu punkroková kapela Koblížci, kteří se v poslední době těší docela velké popularitě. Další skupina byla snad nejznámější z celého Hrnečku, jednalo se o kapelu O5 & Radeček, kteří zahráli spoustu super songů, a určitě uspokojili i náročnější návštěvníky.
Program pokračoval vystoupením Dying Passion a Shockwave, čímž se produkce stávala drsnější. Nakonec vystoupila sestava Shamania Mania, která celý festival zakončila.


Celé nedělní album


Foceno:
Canon EOS 50D, Sigma 17-70mm f/2,8-4,5 DC Macro


Sdílet na Twitteru Sdílet na Google Sdílet na Facebooku

3 komentáře:

  1. Ahoj ahoj. Teprve teď jsem zjistil, že jsi loni udělal bezva fotky Hrnečku. Chci se zeptat, jesli souhlasíš s tím, abychom tvé fotky dali na náš kapelní profil.
    Díky,
    Ondra Zicha
    Simple Pleasures

    OdpovědětVymazat
  2. jasné :) když uvedete zdroj (případně necháte podepsané fotky) nemám s tím žádný problém :)

    OdpovědětVymazat