Víkendovka 11.-13.6

Tentokrát jsme měli víkendovku přímo na Vidnavě :) Tábor se za dobu, co jsme se tam neukázali pěkně změnil v džungli ...
Hned na úvod pro nás měl Roman "bojovku" spočívající v sehnání několika věcí od místních domorodců ... mezi tyto věci patřil veledůležitý porno-časopis, který se ukázal jako docela obtížný na sehnání.
Bojovka končila na Štachlovickém lomu, kde si nás hned převzali záchranáři z červeného kříže, a zopakovali jsme si záchranu tonoucího, a pár triků na raftu.
Celou dobu nás provázeli naši známí - komáři.
Následoval urychlený přesun do tábora, kde na nás už čekal Roman s večeří - slušně ostrým gulášem ... za celou dobu jsme nepochopili, za co se nám mstil (hned dvakrát).
Druhý den hned z rána s námi Roman probral naši představu o kurzech ... následovala 112 - způsob fungování, technické zabezpečení a další informace, ke kterým se obyčejný smrtelník moc nedostane (jsme neobyčejní :-P )
Po obědě jsme zamířili směr lom Rampa, kde jsme si měli vyzkoušet opět fintičky na raftu, trošku zaskákat a za slaňovat ... nakonec jsme toho moc nestihli ... překvapil nás déšť, který to tak trošku překazil ...
V noci ze soboty na neděli měli hasiči plné ruce práce hasit - žízeň ... ale úspěšně dobojovali ... i když jejich "boj" dozníval docela hlasitě i po návratu do tábora, kde nás spícivší budili sirénou. Za to jsme se jim ráno pomstili drsným budíčkem (v jedné chatce) a zablokováním chatky druhé.
Zopakovali jsme si pár základních věcí ze zdravovědy, a protože se náš čas už nachýlil, vyrazili jsme na oběd, sbalit se a domů :)
Snad budou fotky dokreslovat příběh :)



Foceno:
Canon EOS 50D, Sigma 17-70mm f/2,8-4,5 DC Macro

Sdílet na Twitteru Sdílet na Google Sdílet na Facebooku

Žádné komentáře:

Okomentovat